Agility |
2677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2677,theme-burst,mkd-core-2.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Agility

Ykslysti-kesävalmennukset 2020

Treenit on torstaisin Janakkalassa JanKK-Areenalla sisätiloissa. Voit valita mille kuukausille haluat treenipaikan (touko-, kesä-, heinä- ja/tai elokuu) Ryhmät alkavat pyöriä sitten, kun koronarajoitukset sen sallivat – eli kun Suomen hallitus ym. ja JanKK-Areenan ohjeistukset ja linjaukset alkamisen sallivat, toivottavasti 13.5. jälkeen.

 

Kouluttajana Marko Mäkelä

 

Kesäkaudella hallissa on isompi kenttä käytössä, halli on jaettu kahteen osaan! Tarkoitus on, että tarjolla ainakin kaksi eri tasoista rataa valittavaksi joka viikolle.

 

Suunnitelma on, että jokaiselle treenaajalle ryhmässsä varataan oma 5 min rataantutustuminen. Esimerkki tunnin kulku, 3 koirakkoa ryhmässä:

 • kl0 15.00-15.05 ryhmän jäsen A tutustuu rataan
 • kl0 15.06-15.11 ryhmän jäsen B tutustuu rataan
 • kl0 15.12-15.17 ryhmän jäsen C tutustuu rataan
 • klo 15.18-15.28 ryhmän jäsen A treenaa
 • klo 15.29-15.39 ryhmän jäsen B treenaa
 • klo 15.40-15.50 ryhmän jäsen C treenaa
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
Esteri

Ykslysti-Online-

Juoksukontaktikurssi

Ykslysti-juoksukontaktikurssi sopii koirille, jotka eivät vielä ole harjoitelleet juoksukontakteja tai aloittavat harjoittelun uudelleen alusta asti. Seuraava kurssi alkaa toukokuun alussa ja se tulee olemaan kokonaisuudessaan verkko-opetuksena.

  • Ykslysti-juoksukontaktikurssi, Online
   159 €
  • Ykslysti-juoksukontaktikurssi, Hybridi
   259 €

Kurssilla opetellaan juoksukontaktia targetin avulla. Alkuharjoitteet eivät tarvitse isoa tilaa. Alkuun pääsee hyvin pienellä välineistöllä: targetilla, makupaloilla, lelulla ja namiautomaatilla, jota suosittelemme käytettäväksi. Kouluttajana kurssilla on Mona Liljegren.

 

Kurssin kesto on 12 viikkoa. Joka toinen viikko julkaistaan uutta materiaalia. Materiaali sisältää ohjeet targettityöskentelyn harjoittelusta täyskorkealle puomille asti.

 

Ykslysti-juoksukontaktikurssi – Online

Verkkokurssin hinta on 159 euroa. Hinta sisältää pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa julkaistaan ohjeita videoina ja kirjallisesti kurssin edetessä. Jokainen osallistuja voi ladata 10 minuuttia editoitua harjoitusmateriaalia/2 viikkoa. Yhteensä siis 60 minuuttia videota kurssin aikana. Näihin videoihisi saat yksilölliset kommentit videopalautteena. Lisäksi voit esittää kysymyksiäsi ryhmässä.

 

Ykslysti-juoksukontaktikurssi – Hybridi

Jos koronan asettamat rajoitukset helpottuvat, on myös mahdollista, että kurssi on mahdollista käydä ns. hybridikurssina. Joka toinen viikko olisi tiistaisin mahdollisuus olla lähiopetusta Janakkalassa, JanKK-Areenan hallissa. Jos haluaisit mukaan tähän, kurssin hinta on tällöin 259 euroa

 

Treeniaika lähiopetuksessa lähiopetuksessa 10 minuuttia per koira. Hinta sisältää pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa julkaistaan ohjeita videoina ja kirjallisesti kurssin edetessä. Jokainen osallistuja voi ladata 5 minuuttia editoitua harjoitusmateriaalia/2 viikkoa. Yhteensä siis 30 minuuttia videota kurssin aikana. Näihin videoihisi saat yksilölliset kommentit videopalautteena. Lisäksi voit esittää kysymyksiäsi ryhmässä.

 

Kurssi etenee progressiivisesti, joten kurssikertoja joille et pääse ei voi myydä eteenpäin. Jos et pääse jollakin kerralla lähiopetukseen, voit siltä viikolta ladata ylimääräisen 5 minuutin treenivideon kommentoitavaksi.

 

Harjoituspäivät Janakkalassa hybridikurssilla:

 • 19/05/20 tiistai
 • 02/06/20 tiistai
 • 16/06/20 tiistai
 • 30/06/20 tiistai
 • 14/07/20 tiistai
 • 28/07/20 tiistai

Elä kuin Elmeri -kurssi

Tule mukaan Elmerin matkaan treenaamaan. Elmerin tulevaisuuden haaveena on agility, mutta harjoitteet toimivat hyvänä pohjana mille tahansa harrastukselle tai elämälle yleensä.

  • Elä kuin Elmeri -kurssi, Online
   159 €
Elä kuin Elmeri
Elmeri, (c) Niina Kivirasi

Ensimmäinen Elä kuin Elmeri -kurssi sisältää samoja asioita, mitä Elmeri papillonin kanssa on harjoiteltu ja tehty Elmerin ollessa 2,5-6kk vanha. Kurssilla tehtävien harjoitusten avulla pyritään luomaan yhteistä treenikuplaa, jolloin koira toimii kaikenlaisissa ympäristöissä innokkaasti ohjaajansa kanssa. Elmerin kanssa tehtävät harjoitukset on suunniteltu niin, että niiden on tarkoitus tukea pennun kehitystä mahdollista agilityharrastusta varten.

 

Alla olevalla videolla esiintyy stabijhoun Mango omistajansa Taija Leikaman kanssa. He osallistuivat alkuvuonna järjestetylle Ykslysti – agilityyn valmistavalle pentukurssille. Tuo kurssi järjestettiin ns. hybridikurssina – joka toinen viikko treenattiin ohjatuilla tunneilla ja joka toinen viikko kurssilaiset saivat kotitehtäviä Facebook-ryhmän kautta ja palauttivat harjoituksistaan videot kommentoitavaksi.

 

Kurssille osallistumiseen ei ole ikärajaa. Kaikki harjoitukset tehdään koiran kehitys huomioiden.

 

Kurssi alkaa verkossa maanantaina 11.5.2020.

 

Kouluttajana kurssilla on Mona Liljegren.

 

Tämä Elä kuin Elmeri -kurssi järjestetään kokonaisuudessaan verkko-opetuksena. Kahden viikon välein julkaistaan uudet harjoitukset ohjeineen ja esimerkkivideoineen Facebook-ryhmässä, jonka jälkeen saat harjoitella näitä asioita itsenäisesti ja kuvata harjoituksesi. Jokainen osallistuja saa yksilöllistä palautetta videoistaan, jonka perusteella voit treenata näitä asioita eteenpäin!

Esteri, (c) Kati Kuuttila

Kokopäivän koulutukset

Olen kouluttanut eri puolilla Suomea ja ulkomailla yhden tai useamman päivän mittaisia kokonaisuuksia. Nämä koulutukset onnistuvat sekä arkena että viikonloppuisin. Jos sinua tai treeniporukkaasi kiinnostaa tällainen koulutus, ota yhteyttä: marko@ykslysti.fi!

Yksityistunnit

Yksityistunnit yksittäisinä tai useamman treenikerran setteinä ovat mahdollisia.

 

Yksityistunnin hinta Janakkalassa JanKK-Areenalla on 90 euroa/tunti, sisältää koulutuksen ja hallivuokran.

 

Kysy lisää, jos kiinnostuit: marko@ykslysti.fi!