Agility |
2677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2677,theme-burst,mkd-core-2.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Agility

Elä kuin Elmeri 1 -kurssi

Tule mukaan Elmerin matkaan treenaamaan. Elmerin tulevaisuuden haaveena on agility, mutta harjoitteet toimivat hyvänä pohjana mille tahansa harrastukselle tai elämälle yleensä.

  • Elä kuin Elmeri 1 -kurssi, koirakkopaikka, Online
   159 €
  • Elä kuin Elmeri 1 -kurssi, kuunteluoppilaspaikka, Online
   99 €
  • Elä kuin Elmeri 1 -kurssi, uusija, Online
   119 €
Elmeri, (c) Niina Kivirasi

Elä kuin Elmeri 1 -kurssi sisältää samoja asioita, mitä Elmeri papillonin kanssa on harjoiteltu ja tehty Elmerin ollessa 2,5-6kk vanha. Kurssilla tehtävien harjoitusten avulla pyritään luomaan yhteistä treenikuplaa, jolloin koira toimii kaikenlaisissa ympäristöissä innokkaasti ohjaajansa kanssa. Elmerin kanssa tehtävät harjoitukset on suunniteltu niin, että niiden on tarkoitus tukea pennun kehitystä mahdollista agilityharrastusta varten.

 

Alla olevalla videolla esiintyy stabijhoun Mango omistajansa Taija Leikaman kanssa. He osallistuivat alkuvuonna järjestetylle Ykslysti – agilityyn valmistavalle pentukurssille. Tuo kurssi järjestettiin ns. hybridikurssina – joka toinen viikko treenattiin ohjatuilla tunneilla ja joka toinen viikko kurssilaiset saivat kotitehtäviä Facebook-ryhmän kautta ja palauttivat harjoituksistaan videot kommentoitavaksi.

 

Kurssille osallistumiseen ei ole ikärajaa. Kaikki harjoitukset tehdään koiran kehitys huomioiden.

 

Kouluttajana kurssilla on Mona Liljegren.

 

Tämä Elä kuin Elmeri 1 -kurssi järjestetään kokonaisuudessaan verkko-opetuksena. Kahden viikon välein julkaistaan uudet harjoitukset ohjeineen ja esimerkkivideoineen Facebook-ryhmässä, jonka jälkeen saat harjoitella näitä asioita itsenäisesti ja kuvata harjoituksesi. Jokainen osallistuja saa yksilöllistä palautetta videoistaan, jonka perusteella voit treenata näitä asioita eteenpäin!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Elä kuin Elmeri 2 -kurssi

Jatka treenimatkaasi Elmerin kanssa!

Elä kuin Elmeri 2 -kurssi sisältää samoja asioita, mitä Elmeri papillonin kanssa on harjoiteltu ja tehty alle vuoden ikäisenä.

  • Elä kuin Elmeri 2 -kurssi, koirakkopaikka, Online
   159 €
  • Elä kuin Elmeri 2 -kurssi, kuunteluoppilaspaikka, Online
   99 €

Kurssilla tehtävien harjoitusten avulla pyritään luomaan yhteistä treenikuplaa, jolloin koira toimii kaikenlaisissa ympäristöissä innokkaasti ohjaajansa kanssa. Elmerin kanssa tehtävät harjoitukset on suunniteltu niin, että niiden on tarkoitus tukea pennun kehitystä mahdollista agilityharrastusta varten.

Tämä Elä kuin Elmeri 2 -kurssi järjestetään kokonaisuudessaan verkko-opetuksena. Kahden viikon välein julkaistaan uudet harjoitukset ohjeineen ja esimerkkivideoineen Facebook-ryhmässä, jonka jälkeen saat harjoitella näitä asioita itsenäisesti ja kuvata harjoituksesi. Jokainen osallistuja saa yksilöllistä palautetta videoistaan, jonka perusteella voit treenata näitä asioita eteenpäin!

Tällä kurssilla jalostetaan eteenpäin taitoja, joita on aloitettu harjoittelemaan ensimmäisellä Elä kuin Elmeri -kurssilla. Tämän lisäksi tällä jatkokurssilla tehdään uusia kehonhallintaharjoitteita ja tehdään pieniä harjoituksia hypyillä ja putkilla.

Kurssille osallistumiseen ei ole ikärajaa. Kaikki harjoitukset tehdään koiran kehitys huomioiden. Tälle kurssille osallistumisen edellytyksenä on Elä kuin Elmeri 1 -kurssin käyminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Yksityistunnit

Yksityistunnit yksittäisinä tai useamman treenikerran setteinä ovat mahdollisia.

 

Yksityistunnin hinta Janakkalassa JanKK-Areenalla on 90 euroa/tunti, sisältää koulutuksen ja hallivuokran.

 

Kysy lisää, jos kiinnostuit: marko@ykslysti.fi!

Esteri, (c) Kati Kuuttila

Kokopäivän koulutukset

Olen kouluttanut eri puolilla Suomea ja ulkomailla yhden tai useamman päivän mittaisia kokonaisuuksia. Nämä koulutukset onnistuvat sekä arkena että viikonloppuisin. Jos sinua tai treeniporukkaasi kiinnostaa tällainen koulutus, ota yhteyttä: marko@ykslysti.fi!